Хемиско чистење на возило

Хемиско чистење

Процесот на хемиско чистење на возила се одвива со голем притисок на пареа, при што топлината во комбинација со притисокот создава моќно решение кое отстранува нечистотија, масла и други остатоци, отстранувајќи ги микроорганизмите, бактериите и непријатните миризби од возилата.
Вашиот автомобил заслужува ваков третман. Уживајте и возете во чист и дезинфициран автомобил.

Back to top